TOP

Vind jouw perfecte outfit

Wanneer je op straat loopt, op je werk, in een winkelcentrum of scrolt door social media dan zie je allerlei verschillende mensen en stijlen voorbij komen. Niet zo gek, want ieder mens is uniek en heeft zijn of haar eigen stijl. Dit begint al van jongs af aan, kijk maar eens terug naar jouw eigen kinderfoto’s. De kans is groot dat je je afvraagt waarom je ouders je zó hebben laten rondlopen. Met al die verschillende smaken en stijlen is het dus ook niet gek dat er zoveel kledingwinkels te vinden zijn. Als je de juiste winkel voor jou gevonden hebt dan kan het feest beginnen, maar mixen en matchen met verschillende stijlen uit winkels en boetiekjes is natuurlijk ook super leuk!

Passende kleding voor iedereen

Waar vroeger weinig keus was voor mannen, kan de modebewuste man nu ook rekenen op een groot aanbod aan kleding. De verschillende winkels en merken hebben nu, bijna allemaal, net zo’n groot aanbod voor mannen als voor vrouwen. En zeg nou eerlijk, het is toch heerlijk wanneer een man zich goed kleedt, daar wil je als vrouw graag naast lopen! State of Art is één van de merken die naast dames- en schoenmode ook een mooi assortiment aan herenmode biedt. Of je nu kiest voor een overhemd of een comfortabele trui, een stoer jack of een polo. Alles wat jij je kunt bedenken hebben ze, dus kom je zeker goed voor de dag en steel jij de show. Overal waar je gaat.

De perfecte outfit voor iedere lengte en figuur

Er is natuurlijk al super veel bekend over welke kledingstukken het beste passen bij welk figuur, maar als je heel erg lang bent of juist erg klein dan zijn er ook een aantal dingen die je kunt doen om je lengte optisch te verkleinen of vergroten. Als je van deze trucjes op de hoogte bent, dan kun je deze elke dag toepassen en bovendien in gedachten houden tijdens het shoppen. Zo voorkom je miskopen en zul je zien dat al je outfits perfect bij je passen. 

Wanneer je langer wilt lijken is het belangrijk om lange lijnen te creëren, wanneer je korter wilt lijken doe je het tegenovergestelde. Je creëert laagjes die zorgen voor kortere lijnen. Door kleding in één kleur te dragen lijk je ook langer, korter lijken? Kies dan juist voor kleding in verschillende kleuren. 

Ook kleurgebruik is belangrijk bij het kiezen van je kleding, zo zijn er kleur tests die je kunt doen. Hierdoor kun je erachter komen of koele of warme kleuren beter bij jouw huid en huidskleur passen. Je haarkleur kun je, wanneer je dat wilt, ook in een warme of koele tint kleuren zodat het mooi bij je gezicht past. Wanneer je een brildrager bent dan is het zeker de moeite om hier rekening mee te houden in de keuze voor een bril. De vorm van je montuur is ook een punt waar je rekening mee moet houden, je opticien kan je hierin goed informeren.