TOP

Viktor & Rolf ontwerpen Bugaboo

Modeduo Viktor & Rolf heeft een limited edition kinderwagen ontworpen voor Bugaboo. 'My First Car' is een stoere kinderwagen waarin allerlei herkenbare en typerende autokenmerken zijn verwerkt.

Viktor&Rolf heeft allerlei autokenmerken aan de nieuwe versie van de Bugaboo Cameleon toegevoegd. De op maat gemaakte wagen is uitgebracht in een grijs chassis, met authentiek grijze autosportstof, leerachtige zonnekap en stuurbekleding, waarvan de duw- en draagbeugel met de hand zijn gestikt.

Velgen en kentekenplaat 

Door de zogenaamde achterruit van de zonnekap kun je naar je kind kijken terwijl het van het uitzicht geniet. De achterwielen van ‘My First Car’ zijn uitgerust met zilverkleurige velgen en het iconisch Viktor&Rolf embleem. Zowel de voetenzak als de achterkant van de wieg hebben een kentekenplaat met de tekst ‘bb – hartje – V&R’.

Creatieve uitdaging

“De samenwerking met Bugaboo was voor ons een creatieve uitdaging, omdat het buiten ons directe ontwerpgebied valt. Dit is interessant omdat je anders over objecten gaat nadenken”, zeggen Viktor Horsting & Rolf Snoeren over de samenwerking. Eerder werkte Bugaboo al samen met Missoni, Marc Jacobs, Paul Frank en Bas Kosters.

Geselecteerde winkels

De Bugaboo Cameleon3 by Viktor&Rolf kost €1500 en de voetenzak by Viktor&Rolf €150. Beide zijn vanaf september 2012 verkrijgbaar bij geselecteerde winkels zolang de voorraad strekt.