TOP

Veel thuis en er toch trendy bij lopen? Ontdek de modetrends voor 2022

Mode, of je er nu van houdt of niet, je ontkomt er niet aan dat er ieder jaar wel weer nieuwe trends zijn. Ieder jaar hangen er nieuwe collecties in de winkels. Dan moet jij natuurlijk weer uitgebreid gaan shoppen. Bekijk nu alvast de modetrends voor 2022 vanuit je luie stoel, zodat jij straks goed voorbereid en gericht kan gaan shoppen. Ook nu we vaak wat meer thuis zitten is het belangrijk om je goed te voelen. Dus of je nu iedere dag de deur uit gaat, of je je tijd thuis doorbrengt in je relaxfauteuils voor de TV. Je wil je graag goed voelen in je outfit. Dus ook als je veel thuis zit zijn modetrends leuk om bij te houden. Bekijk alvast wat de modetrends voor 2022 worden, zodat jij er iedere dag goed uit ziet.

De modetrends voor 2022

Ieder jaar zijn er wel weer diverse trends wat betreft mode. Om er een beetje trendy bij te lopen komend jaar kun je je alvast wat verdiepen in de modetrends voor 2022.

  • Kleur, veel kleur in je kast
  • School / college outfits
  • Outerwear, dikke, zachte jassen
  • Glitter komt weer terug
  • Mini rokjes, vooral in opvallende stoffen
  • Retro look
  • Lage tailles
  • Jurken en kledingstukken die wat meer huid laten zien
  • Genderneutrale kleding

Diverse, maar leuke trends voor het komende jaar. Van weer meer kleur tot school outfits, mooie jurken, glitter en genderneutrale kleding. Alles kan dit jaar. Je ziet de stijl uit de jaren ‘60, ‘70, ‘80 en ‘90 weer terugkomen. Flared broeken, grote truien, veel kleur, glitter, lage tailles, blouses met kragen, laarsjes en ga zo maar door. Past wel bij het idee van circulaire en duurzame mode.

Thuis zitten, maar dan trendy

Iedereen zit wat meer thuis tegenwoordig. Je zit op je draaifauteuil achter je bureau of voor de tv in je joggingpak. Maar waarom? Misschien werk je thuis of ga je gewoon wat minder het huis uit. Maar ook dan wil je er toch goed uit zien? Maakt niet uit of iemand het ziet, jij in ieder geval wel! Trek een leuke outfit aan waar je je goed in voelt en blijf lekker de hele dag thuis. Niemand die je ziet, maar jij voelt je in ieder geval goed en dat is belangrijk. Dus ook als je veel thuis zit kun je gerust meedoen met de modetrends van 2022. Als je veel zit thuis, dan kan een sta op stoel wel eens goed van pas komen, deze helpt je namelijk weer overeind. En nee, dit is niet alleen bedoeld voor oudere mensen.

Modetrends in huis halen

Ga op zoek naar kleding die bij jou past. Bekijk wat de modetrends voor dit jaar zijn, ga shoppen en vind jouw stijl. Als je niet van winkelen houdt, dan kun je dit natuurlijk ook online doen. Net zo leuk! Vul je kast aan met items die helemaal passen bij dit jaar en bij jou en voel je goed. Ook als je veel thuis zit!