TOP

Vacature: Accountmanager Jan Jansen Amsterdam – m/v (28-32 uur) – voltooid

Ter ondersteuning van onze collectie- & accountmanager zijn wij op zoek naar een goede en ervaren accountmanager uit de fashion industrie.

Jan Jansen is een oer-Hollands merk met wereldfaam, waarvan de ontwerper rotsvast in het rijtje van grootheden uit de fashion industrie staat. Een mode-icoon in zowel binnen- als buitenland, die Nederland met zijn schoenen op de kaart heeft gezet. Elke schoen heeft een uitgesproken karakter, maar is tegelijkertijd ook functioneel en verrassend comfortabel. Met inmiddels zestig jaar in het vak, heeft Jan Jansen al duizenden ontwerpen op zijn naam staan en heeft hij samengewerkt met diverse bekende modehuizen. Maar wat een jaar is 2021 voor Jan Jansen! Memoires, eigen tentoonstelling in museum Jan, herlancering van het merk Jan Jansen én een nieuwe collectie waarvoor onlangs ook de showroom in C.A.S.T. feestelijk is geopend.

Onder de vleugels van de Hooijer Groep is de afgelopen maanden hard gewerkt aan de herlancering van het merk Jan Jansen Amsterdam. Een uitgebreide collectie toegankelijke schoenen met een ‘Jan Jansen-touch’ die in de zomer van 2022 wordt teruggebracht naar de winkels. Ter ondersteuning van onze collectie- & accountmanager zijn wij op zoek naar een goede en ervaren accountmanager uit de fashion industrie. Wil jij bijdragen aan de verkoop en verdere ontwikkeling van dit prachtige merk? Dan zien wij je sollicitatie heel graag tegemoet!

Jouw profiel

–  Minimaal een afgeronde HBO-opleiding (richting sales) 
–  Kennis en relevante werkervaring in de high-end Fashion industrie is een vereiste
–  Je bent representatief, ondernemend en resultaatgericht
–  Grote affiniteit met de mode en fashion industrie
–  Al bestaande /warme contacten binnen de branche
–  Goede beheersing in het Nederlands en Engels (andere talen is een pre)
–  Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden
–  Ervaring als accountmanager is een pré
–  Je bent in het bezit van een rijbewijs

Over de Hooijer Groep 

De Hooijer Groep is distributeur, importeur en agent voor meerdere schoenmerken en een sokkenmerk. Ons centrale magazijn en hoofdkantoor zijn gevestigd in Oldenzaal. In Nieuwegein zitten onze showrooms. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt. Dat laatste doen we via meerdere online webshops als ook via onze eigen mono brand stores verspreid over heel Nederland. Daarnaast hebben we een aparte entiteit op het gebied van E-commerce. Nieuwsgierig? www.hooijergroep.nl/over_ons.php en https://nl.janjansen.com/

 Ons aanbod
–  Een uitdagende functie
–  Uitzicht op een vaste arbeidsovereenkomst 
–  Een goed basissalaris 
–  Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
–  Een collegiale en plezierige werkomgeving

Interesse? 
Heb je interesse in deze vacature en herken jij jezelf in het omschreven profiel? Binnen onze organisatie kun je rekenen op full support! Mail een korte motivatiebrief, plus cv met een recente en representatieve foto naar: vacature@hooijergroep.nl