TOP

Updates van Maikel Horn agenturen

Aan het begin van een nieuw jaar even alle updates en merknieuws op een rijtje zetten… Maikel Horn van de gelijknamige agenturenfirma, maakte zijn hoofd leeg en vulde daarmee zijn eigen nieuwslist. Duidelijk en to-the point. Komt ie:

Iconoclast
Nieuw is het merk Iconoclast (zie foto’s), een eigenzinnige collectie die thematisch goed is afgestemd. Maikel zelf ging op bezoek bij de firma in Parijs, waar ontwerper en eigenaar George met een krijtje achter het oor rondliep tussen zijn stylisten.

PUUR
De jonge agenturenafdeling, PUUR, is uit zijn jasje gegroeid. Een nieuwe showroom, met de collectie van ELITE Model Fashion plus enkele nieuwe Amerikaanse jeansmerken, wordt geopend naast de huidige plek.

Nieuwe marketingdirecteur Mc Planet
Mc Planet heeft een nieuwe marketingdirecteur, Farbrizo Panero, met een schat aan ervaring (onder meer 15 jaar bij Donna Karan). Een nieuwe voorraadservice wordt opgestart, waardoor selecte items snel kunnen worden nageleverd.

Et Compagnie en R867
De fabrikant van Et Compagnie en R867 heeft gewerkt aan de kwaliteit van zijn producten, waardoor maatvoeringproblemen tot het verleden behoren, zo belooft hij.

Stille groeier
Eroke blijkt een buitengewone Italiaan! Het merk is de stille groeier binnen Maikel Horn Modeagenturen, de omzet groeit per seizoen met 40 tot 50 procent. Hoe dat komt? Innovatieve ideeën, originele kleuren en een spannende verpakking, aldus Maikel.

Nieuwe labelmanager
Ridvan Killincci is de nieuwe aanwinst in het verkoopteam. Hij wordt labelmanager van Et Compagnie en Sack’s.

Info

Presentatie op de Modefabriek

www.maikelhorn.nl
020-617 09 09