TOP

Uniek sieraden met een persoonlijke touch vind je bij My Unique Style

Hippe sieraden zijn een must om jouw look compleet te maken, maar hoe vindt je nou leuke sieraden? Dat is iets waar ze je bij My Unique Style wel bij kunnen helpen. Bij deze sieraden webshop kun je vele gave sieraden vinden, zoals kettingen, ringen en armbanden in zowel zilver als goud, of bijvoorbeeld met edelstenen, er is voor iedereen wat te vinden en goed te combineren met jouw eigen stijl.

Unieke sieraden vind je bij My Unique Style

Stiekem zijn we allemaal wel gek op mooie sieraden, dat hoeft natuurlijk helemaal niet uitbundig te zijn, maar gewoon  dat wat bij jou past. Maar het is natuurlijk wel leuk als het uniek is. Je kunt bijvoorbeeld je eigen armcandy samenstellen, je mixt en machts dan verschillende soorten armbanden bij elkaar. Dit kan je leuk combineren met een mooie statement ring of een ring met jouw eigen initiaal of een initiaal van iemand die je dierbaar is.

Combineer deze sieraden met een leuke ketting of meerdere kettingen die je layered en dan ben je bijna klaar. Het enige wat dan niet kan ontbreken is een paar gave oorbellen, met bijvoorbeeld edelstenen erin verwerkt zodat het je look net wat persoonlijker maakt. 

Je look maak je dus echt af met het dragen van sieraden van My Unique Style. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om een ander te verrassen met een trendy sieraad van My Unique Style. Wat het helemaal afmaakt is dat je een sieraad ook  kan laten graveren bij hen, dat zal zeker een onuitwisbare indruk achterlaten bij de ontvanger.

Met een armband sla je de plank nooit mis

Dames armbanden zijn sieraden die zowel makkelijk te dragen als te schenken zijn. Een armband staat mooi als je hem los om je pols draagt maar ook in combinatie met een horloge of andere armbanden staat het zeker niet mis!

Als je armbanden combineert gaat dit ook gemakkelijk, of je nu kiest voor zilver, goldplated of een combinatie van beiden, het pakt altijd goed uit.

Ook is het geven van een armband leuk, het is namelijk ongeacht de leeftijd van de ontvanger eigenlijk altijd een goed cadeau. Wat het nog mooier maakt is dat je de armbanden bij My Unique Style ook kan laten graveren en dit dus een mooie persoonlijke touch toevoegt.

Vele stijlen vele ringen

Zoals overal trends zijn kun je trends ook in sieraden vinden. Bij My Unique Style is er bijvoorbeeld een aparte rubriek met boho ringen, deze kun je afzonderlijk van elkaar dragen maar zijn ook super gaaf te combineren en stapelen.

Ook de ringen met edelstenen moet je zeker niet over het hoofd zien, want daar is ook iets gaafs mee aan de hand! 

Elke edelsteen heeft namelijk zijn eigen werking en wat ook nog leuk is om te weten is dat elke maand zijn eigen steen heeft. Ben je dus bijvoorbeeld in November geboren, dan hoort daar de blauwe topaas bij. Deze steen bevordert vreugde en energie. 

Er is in ieder geval keuze genoeg, of je nu voor minimalistisch, uitbundig, stijlvol of stoer gaat er is voor elke smaak wel een ring te vinden!

De ketting, een echte blikvanger

Als je echt een persoonlijk sieraad wil dragen of eventueel cadeau wil doen dan is een ketting het perfecte sieraad. Als je in de gouden of zilveren rubriek van kettingen bij My Unique Style kijkt dan zijn er vele gave opties.

Je kunt bijvoorbeeld voor een gepersonaliseerde ketting met een naam gaan, of het sterrenbeeld van jezelf of iemand anders. Maar wat helemaal gaaf is is de coördinaten ketting. In de ketting van je de coördinaten van een speciale plek of gebeurtenis laten graveren zodat je deze altijd bij je draagt.