TOP

Tom Tailor: nieuwe showroom in het Cube Fashion Centre in Almere

Het zijn voor iedereen roerige tijden, maar Tom Tailor is bepaald niet stil blijven zitten. De afgelopen maanden werd hard gewerkt aan een nieuwe showroom in Almere die half juni zijn deuren opende. Op de begane grond en pal naast de ingang is een kleine vijfhonderd vierkante meter in gebruik genomen om de wereld van Tom Tailor volledig tot zijn recht te doen komen.

Een feestelijke opening zit er op dit moment niet in, maar wie een bezoek brengt aan het Cube Fashion Centre kan niet om het merk heen. Na een entree met een ontvangst in een lounge area in huiselijke sferen, kunnen klanten verder kijken bij de concepten Denim, Casual, Mine to Five en My True Me. De verschillende shop-in-shop systemen zijn hier eveneens te zien.

Verkoopmomenten

De nieuwe showroom is een bezoek waard, maar klanten zullen komend jaar minder vaak een bezoek aan Tom Tailor hoeven te brengen. Het merk kiest namelijk voor een nieuwe manier van werken waarbij er geen tien verkoopmomenten zullen zijn, maar vier met steeds twee collecties. Dit nieuwe ritme zorgt voor meer rust, met een langere verkoopperiode voor de detaillist en meer tijd van Tom Tailor voor de klant. Hiernaast blijft Tom Tailor de capsules brengen die speciaal voor de Nederlandse markt zijn gemaakt met hogere calculaties (2.8 – 3.5).

Meer informatie

Tom Tailor
www.tom-tailor.com
Veluwezoom 7
1327 AA Almere
036-5374590