TOP

De mooiste gehoorapparaten die bij de modetrends passen van 2020

Als je drager ben van een gehoorapparaat dat van buitenaf zichtbaar is, wil je er natuurlijk wel gewoon lekker stoer en stijlvol bij lopen. Daarvoor is niet alleen eigentijdse kleding een vereist, maar ook mooie gehoorapparaten die passen bij je kledingstijl horen erbij. Maar las je een gehoortest bij een audicien hebt gedaan en het blijkt dat je een hoortoestel nodig hebt, welke gehoorapparaten zijn dan geschikt om te gebruiken. Hieronder zetten we enkele prachtige gehoorapparaten voor je op een rij die passen bij de modetrends van 2020 en 2021.

Maar als je een gehoortest bij een audicien hebt gedaan en het blijkt dat je een hoortoestel nodig hebt, welke gehoorapparaten zijn dan geschikt om te gebruiken? Bekijk hier een aantal prachtige gehoorapparaten die horen bij de modetrends van 2020 en 2021.

Een gehoorapparaat met felle neonkleuren

In 2020 en 2021 bepalen, zo hebben trendwatchers al aangegeven, felle neonkleuren het modebeeld. Primaire en opvallende kleuren, zoals oranje, felblauw of geel, zijn weer helemaal in. Heb je net een gehoortest bij een audioloog of Kno-arts gedaan en is de conclusie dat er een gehoorapparaatje mot komen, kies dan voor een kleur apparaat dat niet vloekt met de kleurige kleding die in de mode is. Een mooie rode of blauwe AHO (achter-het-oor) gehoorapparaat is vermoedelijk de beste keuze, omdat rood en blauw goed combineren met andere primaire kleuren, zoals geel of oranje.

Een klein gehoorapparaat past bij korte shorts

Omdat ultrakorte shorts, korte rokjes en het laten zien van lingerie als het gaat om damesmode trendy zijn, past hier een klein, onopvallend gehoorapparaatje bij. Ben je dus vrouw en wil je ook meedoen met de trend om meer van je lichaam te laten zien, dan is het mooi als je oren ook zo vrij en ‘bloot’ mogelijk zijn. Geschikte en onopvallende hoorapparaten die hierbij passen, zijn er in overvloed. Twee typen hoortoestellen die weinig opvallen, zijn zogenoemde Invisible-in-Canal (IIC) hoortoestellen en Receiver-in-ear-hoortoestellen (RIE). Vraag bij je audicien of audioloog na welke keuze er is uit ICC- en RIE-toestellen.

Klassieke stijlen en kleuren

In 2020 en 2021 is de lange trenchcoat als jas mode bepalend. Dit type jassen wordt vaak geleverd in neutrale, klassieke kleuren als beige, lichtbruin, grijs, wit of zwart. En dat zijn tijdloze kleuren waarbij een hoortoestel met eveneens neutrale kleuren goed tot zijn recht komt. Je kunt dus gerust een hoortoestel aanschaffen in wat minder verassende kleuren als een grijstint of een witte variant. Er is keuze in overvloed, dus je hoeft niet bang te zijn dat je jouw favoriete gehoorapparaat niet gaat vinden. Doe gewoon online de nodige inspiratie en ideeën op. Je zult versteld zijn door de keuzemogelijkheden.

Lees meer op: Van Boxtel hoorwinkels Nederland

De inhoud van dit bericht valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.