TOP

The Cloakroom breidt uit naar Denemarken

Met behulp van de recente kapitaalinjectie van 1,2 miljoen euro, rolt The Cloakroom zijn personal shopping service uit naar de Deense markt. Dat heeft de Amsterdamse startup bekendgemaakt.

The Cloakroom opent binnenkort een showroom in Kopenhagen, meldt de site Retailnews. De Deense markt lag voor de hand, omdat oprichters Asbjørn Jørgesen en Kaspar Brandi Petersen een Deense achtergrond hebben. Op dit moment zijn drie Denen werkzaam bij The Cloakroom, zegt Brandi Petersen. “Dit zijn er aan het eind van de maand negen. In december zullen dat er rond de twintig zijn.”

Fashion box

The Cloakroom haalde onlangs 1,2 miljoen euro op bij voormalig topman Kees Koolen van Booking.com, Connect Ventures en Hein Pretorius. The Cloakroom biedt mannen een gratis personal shopper. Door middel van online test en een uitgebreider gesprek stelt die een box samen met drie outfits. Deze worden gratis opgestuurd naar de klant. De consument betaalt alleen voor de kleding die hij wil houden, de rest kan hij kosteloos retourneren.