TOP

Terugkijken op Modefabriek en The Borrel juli 2012

Het aantal bezoekers op Modefabriek afgelopen zomereditie lag 7% lager dan de zomer ervoor. Volgens de organisatie komt dit mede doordat het eindelijk mooi weer was en er deze editie minder winkelpersoneel en aanhang met de inkopers meekwam.

“De 33ste Modefabriek was goedgemutst, rustig en geconcentreerd. Iedereen die er moest zijn was aanwezig en er viel wederom veel te ontdekken”, schrijft de organisatie van Modefabriek in een persbericht. 

Kwaliteit 

Benjamin Swart, van het Belgische agentschap Fashion07 die op Refined+ stond met zijn merken April, May, Pyrus en MiH Jeans was vol lof: “Qua bezoekersaantallen was het wat minder dan verwacht maar de kwaliteit was heel goed, zowel van winkels als van pers. Het segment zou nog groter mogen, zodat er misschien meer inkopers voor dit niveau komen.”

Bijpraten

Marilyn van Rysselberghe van het label Eyedoll: “Hier wordt niet zozeer orders geschreven, het is vooral een plek om bij te praten, nieuwe contacten te leggen, en een preview te geven van de collectie. Voor ons is het een goede beurs geweest.”

De volgende Modefabriek zal plaatsvinden op 20 & 21 Januari 2013.

Bekijk de slideshow met de foto’s van The Borrel, die na afloop van de 1e beursdag plaats vond op Strand Zuid.