TOP

TCK hengelt Arena binnen

Per 1 januari 2011 zal Tornado Sport BV exclusief importeur zijn voor het welbekende badkledingmerk Arena voor Nederland, België en Luxemburg.

Tornado Sport BV is onderdeel van TCK Sports Group waar ook Lowa Benelux BV en X-Function Benelux BV onder vallen. TCK Sports Group is al importeur van grote merken waaronder Lowa, X-Socks en Uvex en heeft Arena hierbij toegevoegd. De distributiewijziging is in goed overleg tussen TCK, Arena internationaal, Arena Frankrijk en Sameva (de exclusieve Arena agent voor België en Luxemburg) besloten. Zo zal Sameva ook de komende jaren het aanspreekpunt blijven voor alle Arena-zaken.

 

Wijzigingen

De belangrijkste wijziging voor klanten is dat de goederenleveringen en de facturen voortaan vanuit TCK gestuurd zullen worden en niet meer vanuit Arena Frankrijk. Voor 2011 willen Sameva en TCK de volledige dienstverlening van Arena nog verder optimaliseren. Een actiever marketingbeleid en online bestelmogelijkheden plus voorraad en orderstatus inzien, staan hoog op de agenda.