TOP

Stel je eigen auto samen met de RDC AM Car-configurator

Altijd al aan de tekentafel willen staan als gepassioneerde fashionondernemer? Je kunt je passie nu alvast kwijt in de RDC AM Car-configurator? Deze professionele tool geeft je de mogelijkheid om verschillende automodellen op een handige en duidelijke manier te vergelijken. De autobranche is al overstag, nu de modebranche nog. Stel jij binnenkort ook je eigen modecollectie samen?

Er zijn maar liefst 10.000 uitvoeringen beschikbaar in de RDC AM Car-configurator, met betrouwbare en complete gegevens. Direct vanaf de bron en altijd up-to-date. Deze tool op de site van Automobiel Management kent een speciale versie voor zakenauto’s en voor bestelauto’s. Of het nu om de één of de ander gaat, alle gewenste opties en pakketten zijn via het overzichtelijke menu te kiezen. De Car-configurator voorziet je zowel van technische gegevens als informatie over de uitvoering. Denk aan kleur, interieur en exterieur. Dit alles ondersteund met meerdere foto’s per model.

Kortom…
Duidelijke overzichten: technisch, uitrusting, kleuren, opties, drie foto’s per model. AM geeft iedereen toegang tot de RDC AM Car-configurator om eenvoudig en snel de berijder te ondersteunen bij het samenstellen van een nieuwe (zaken)auto.

Je vindt de RDC AM Car-configurator op de website van Automobiel Management.
Klik hier voor een zakenauto of hier voor een bestelauto .

AM en RDC werken samen in de zaken- en bestelauto van het jaar verkiezing. Het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2009 is een concreet voorbeeld van deze samenwerking. Wanneer je het rapport van dit onderzoek wil ontvangen, klik dan op onderstaande link:

www.automobielmanagement.nl/drivingbusiness