TOP

Sneakerness brengt sneakermania naar Nederland

Sneakerbeurs 'Sneakerness' strijkt op zaterdag 27 augustus 2011 voor het eerst in Nederland neer. In de Zuiveringshal op het Westergasterrein in Amsterdam zal een groot scala aan merken, designers, customizers en kunstenaars vanuit heel Europa samen komen om te laten zien wat er op sneakergebied allemaal te halen valt.

Na succesvolle edities in diverse steden in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk wordt deze sneakerbeurs voor het eerst in Amsterdam gehouden. Tijdens Sneakerness  presenteren diverse sneaker- en lifestylemerken hun exclusieve modellen en samenwerkingsverbanden.

 

Bekende sneakerwinkels
Daarnaast presenteren bekende sneakerwinkels zoals ‘8 Sneaker of No Boys Allowed’, naast een groep beroemde vintagehandelaren en privé-verzamelaars, hun mooiste schatten. Verder is er een verkoop- en ruilbeurs, zijn er diverse workshops en sneakers kunnen ter plekke gecustomized worden. Ook zal er een unieke collectie met bijzondere vintage sneakers en limited editions te zien zijn.

Afterparty
Tijdens de beurs draaien internationale dj’s zoals Marc Hype, Blue, Lovesupreme en Miss Samidi. Voor de allerkleinsten is er een ‘kids corner’ aanwezig. De beurs wordt traditiegetrouw afgesloten met een afterparty. Op dit feest in het MC Theater draait sneakerfan, dj en producer Clark Kent uit New York. Hij is ook de ontdekker van rapper Jay-Z. Daarnaast maken de Amsterdamse dj’s SP en Victor Crezée hun opwachting. MC Lentini is de host  van deze avond.

Sneakerness Amsterdam

  • Openingstijden beurs: zaterdag 27 augustus 2011, 12.00 – 19.00 uur 
  • Locatie: Zuiveringshal West, Westergasfabriek, Pazzanistraat 37, 1014 DA Amsterdam
  • Toegangsprijs beurs: 3,- euro, in combinatie met afterparty: 15,- euro 
  • Afterparty: zaterdag 27 augustus 2011, vanaf 22.30 uur 
  • Locatie: MC Theater, Westergasfabriek, Polonceaukade 5, 1014 DA Amsterdam 
  • Toegangsprijs afterparty: 13,- euro, in combinatie met beurs: 15,- euro