TOP

Siki Im en Teva werken samen tijdens New York Fashion Week

De avant-gardistische ontwerper Siki Im werkte voor zijn zomercollectie van 2013 samen met het outdoor-schoenenmerk Teva.

Siki Im complementeerde zijn ontwerpen tijdens de show van zijn mannencollectie met de bekende Teva Hurricane-schoen. De designer showde deze collectie vorige week tijdens New York Fashion Week.

Outdoor
Siki Im is zelf een fan van buitenactiviteiten zoals hiking, skaten, snowboarden en surfen. Volgens de designer werken de sandalen van Teva net zo goed tijdens een hike, als op straat en zelfs op de catwalk. Ze combineren functionaliteit en comfort met stijl.

Catwalk
Het is niet voor het eerst dat de sportieve schoenen van Teva te bewonderen zijn op de internationale catwalk. Eerder maakten de modehuizen Missoni en Lanvin gebruik van de Hurricane-sandalen tijdens hun shows.

Collectie
De collectie die Siki Im toonde tijdens de New Yorkse modeweek was gebaseerd op het huis van de Amerikaanse artieste Georgia O’Keeffe in New Mexico. “De sandalen van Teva vulden de looks perfect aan”, aldus de ontwerper.