TOP

Shoeby presenteert mini-me collectie met Nicolette van Dam

De eerste samenwerking met Nicolette van Dam is duidelijk bevallen, want (kinder)kledingmerk Shoeby presenteerde afgelopen week een tweede collectie die mede door de presentatrice is ontworpen.

Ditmaal is het de beurt, na de Back to school-collectie, aan de Mini me partycollectie. Deze bestaat onder andere uit metallic rokjes, een schoudertas, zwarte jurkjes van transparante stoffen en details zoals glitters, pailletten en gouden kusjes. Shoeby oprichtster Mieke van Deursen is blij met het eindresultaat. “Nicolette heeft een unieke stijl en een neus voor wat kids leuk vinden. We waren al snel superenthousiast om samen een collectie te ontwerpen voor de feestdagen; hét moment om uit te pakken met je outfit. Hoe leuk is het om als moeder en dochter(s) in dezelfde outfit aan het kerstdiner te kunnen verschijnen?”

Van Dam: “We hebben bij mij thuis de favorieten uit de kledingkast van mijn meisjes erbij gepakt en zijn van daaruit gaan brainstormen voor de meisjescollectie. Voor de dames vond ik het belangrijk dat ik de items zelf zou willen dragen tijdens de feestdagen. Vrouwelijk en een beetje sexy, maar wel classy. Ik heb tijdens het hele proces kritisch meegekeken en uiteindelijk zelf alles doorgepast. Het is precies geworden zoals ik het in mijn hoofd had.”

De collectie is vanaf deze week in alle 220 Shoeby-winkels en op www.shoeby.nl verkrijgbaar.

Over Shoeby

De eerste Shoeby-winkel werd in 1981 in Den Bosch opgezet door Mieke en John van Deursen. Na 35 jaar is deze ene winkel uitgegroeid tot een omnichannelformule met 220 winkels en een webshop. Shoeby ontwerpt en ontwikkelt eigen collecties. Het vrouwenlabel Eksept, het mannenlabel Refill en kids labels Jill en Mitch zijn exclusief bij Shoeby verkrijgbaar.

Shoeby presenteert mini me collectie met Nicolette van Dam 2