TOP

Schoenen- en kledingbeurs voor restvoorraden komt naar Nederland

Na meer dan vijftig edities in Belgiƫ, komt de succesvolle Kleding Outlet Beurs nu ook naar Nederland. Op het evenement kunnen retailers hun restvoorraden verkopen.

Op zondag 16 september 2018 wordt in MECC in Maastricht de aller eerste Nederlandse Kleding Outlet Beurs georganiseerd. Het evenement is een succesvol concept in België en is daar dan ook al meer dan vijftig keer in vijf jaar georganiseerd. Het idee is simpel: op ongeveer 4.000 vierkante meter verkopen zo’n 65 retailers hun restvoorraden aan meer dan 3.500 bezoekers op één dag. Op deze manier kunnen winkeliers hun overgebleven voorraden toch nog verkopen.

De Kleding Outlet Beurs is niet alleen bedoeld voor kleding, maar ook voor schoenen, accessoires, tassen en lingerie.

Prijs

De basisprijs van een stand is 17,- per vierkante meter exclusief btw.  “Het concept vraagt absoluut geen grote standbouw, wel een leuke en fijne presentatie van de producten”, laat de organisatie weten via een persbericht. Op de basisprijs zijn nog kortingen mogelijk bij inschrijving voor 16 juli 2018. Ook volumekortingen zijn nog beschikbaar. “Voor stands vanaf 45 vierkante meter werken we altijd op maat van de klant. U wenst een achterwand? Een eilandstand? Alles is mogelijk.” Ook kunnen er praktische spullen gehuurd worden zoals tafels, stoelen, pashokjes, spiegels, kledingrekken, extra verlichting en pinapparaten.