TOP

Ruben Worms start met Grunt

Ruben Worms Agenturen start met de vertegenwoordiging van het tienerlabel Grunt en het meisjeslabel By Kyra. Van Fransa heeft het kindermodeagentuur afscheid genomen.

Ruben Worms Agenturen start met de verkoop van Grunt. Het tienerlabel is onlangs gekocht door de Deense leverancier van XBoys  en XGirls. Aangezien deze beide labels al vertegenwoordigd worden door Ruben Worms was de aanwinst van Grunt logisch. Worms verwacht veel van het label, temeer omdat het tienerlabel Freeze is gestopt: “Freeze werd als tienerlabel in het aanvangsprijssegment gemist door klanten. Ik verwacht deze detaillisten met Grunt weer aan te trekken.”

Ondertussen is Ruben Worms Agenturen ook gestopt met Fransa, het kinderlabel van Freeze. Worms: “Het was geen verrassing voor ons. Eerlijk gezegd zagen we het al een beetje aankomen. De collectie sloot niet meer zo aan op de Nederlandse markt. Grunt is vooruitstrevender, stoerder en sluit wel aan op de NL markt, ook door de goede prijs.”

By Kyra

Het label By Kyra is niet helemaal nieuw voor Worms: “We hebben dit al een seizoen verkocht en er heel wat nieuwe klanten mee bereikt. Het label laat de collectie produceren bij de producent van Mim-pi en past heel leuk in ons merkenbestand. We merken dat het goed is om nieuwe dingen te proberen, ondanks deze tijd.”