TOP

Retailbeurs Utrecht | 13 t/m 15 september | Ontdek de laatste trends

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht.

De laatste trends

Zie, voel en proef de nieuwste retailontwikkelingen op het gebied van Fashion & Lifestyle en laat je verrassen door het ruime aanbod aan accessoires, fashion, sieraden, lederwaren, lifestyle én mode. Naast alle vaste exposanten bewonder je ook de nieuwste collecties van onder andere: Booming Bags, FATES, iXXXi Jewelry, Kalli Kalli, Lot83, Many Mornings, PD Paola, Qullqi, Yellow Rose, ZAG Bijoux en vele andere. Ook op het gebied van duurzaamheid en fairtrade vind je op de Retailbeurs Utrecht de laatste trends.

Sign of the times collectie | 50 jaar retail

Het retaillandschap is continue in beweging met trends en hypes die komen en gaan. Trends die we herkennen van vroeger of trends waarvan we nu al weten dat ze ooit terugkomen. Noem het een hang naar nostalgie, een kraakheldere visie of een vooruitziende plek. Wij en vooral ook onze exposanten noemen het relevantie. Relevant zijn en blijven.

Deze ‘signs of the times’ duiden we samen al 50 jaar om retailers te inspireren en sales te realiseren. We leren van het verleden om het nu te begrijpen en de toekomst te kunnen vieren.

En dit jubileumjaar meer dan ooit. Want 50 jaar retail is de ultieme collectie van trends, herinneringen, inspiratie, visies, retailontwikkelingen maar vooral van producten die tijdloos zijn. Producten uit collecties die retailers nu en straks verder brengen. Collecties die ervoor zorgen dat hun etalage er oogverblindend uit ziet en dat de klanten met een grote glimlach de deur uitlopen.

Trade Mart 50 jaar de tijd vooruit

Veilig zakendoen? Dat kan!

Aan de veiligheid van bezoekers en exposanten is natuurlijk ook gedacht. De beurs wordt ruim opgezet, alle activiteiten worden georganiseerd volgens het 1,5-meter protocol en aan de hand van looproutes en tijdsloten zorgen we ervoor dat het nooit te druk wordt op de beursvloer. Zo kun jij op een veilige manier inkopen doen en je laten inspireren door de laatste retail ontwikkelingen. En no worries: ondanks de maatregelen zorgen we er natuurlijk voor dat het een supergezellige beurs wordt! Meer informatie over gratis tickets & veilig zaken doen vind je op de website.

We ontmoeten je graag op de Retailbeurs Utrecht! Hét event voor retail Benelux. Trade Mart 50 jaar de tijd vooruit. COME & SEE IT!

Je bent van harte welkom!
Retailbeurs Utrecht 13 t/m 15 september 2020
Beatrixgebouw Jaarbeurs
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Openingstijden:
Zondag 13 september van 09: 30 – 19:00 uur
Maandag 14 september van 09:30 – 19:00 uur
Dinsdag 15 september van 09:30 – 17:00 uur
Bestel hier je gratis tickets!

Op de hoogte blijven?

Het laatste nieuws ontvangen en op de hoogte blijven van leuke acties? Volg ons op Facebook en Instagram.