• No products in the cart.
TOP

Recordaantal merken op Bodyfashion Tradefair

Op 25, 26 en 27 augustus vindt de inmiddels alom bekende Bodyfashion Tradefair plaats in het Bodyfashion Center in Amersfoort. Met een recordaantal aan merken onder één dak, krijgt de ondernemer de kans om in deze roerige tijden een keuze te maken die bij de identiteit en doelgroep van zijn zaak past.

Naast de vele bekende merken wordt de beursvloer mede bepaald door vele leuke nieuwkomers in de branche! Een ware must om deze merken te bekijken en te bezoeken om je vervolgens als detaillist te kunnen onderscheiden in de winkelstraten.

Kick Off Event
Voor de eerste keer werd op maandag 5 augustus 2013 een Kick Off event gehouden in het Bodyfashion Center te Amersfoort. Retailers konden zich laten inspireren en informeren over de nieuwe collecties, marges en marketingondersteuning. Het thema was “Bodyfashion Culinair”: Sappig, zomers en blij = inspiratie! Hét moment om te proeven aan het nieuwe aanbod in bodyfashion! Ruim 285 bezoekers hebben genoten van de informele sfeer en de vrijblijvend verkregen informatie; de ideale basis voor het nieuwe inkoopseizoen. Bij de entree werden bezoekers als een ware VIP ontvangen met valet parking, een rode loper en een welkomst glaasje. Langs alle showroomhouders was er een “culinaire route” met lekkere hapjes en drankjes om ontspannen de nieuwe collecties te bekijken. Quote van een van de detaillisten: “ik voelde mij echt een prinses gisteren”! Bedankt voor de leuke dag, de prachtige aankleding en de lekkere hapjes!

Straatoloog
In een snel tempo liet straatoloog Pim van den Berg ons de wereld van lingerie door zijn ogen “zien”. In zijn betoog viel vooral op dat innovatie binnen de branche van het grootste belang is. Ondernemerschap gaat over een proactief vermogen om aan de hand van  externe verkenningen de interne propositie van de winkel op de kaart te zetten. Leren kijken. Onderkennen dat verkoop weer een vak gaat worden. Het verhalend vermogen van de winkel regisseren. Vanuit de oude en de nieuwe wereld. Klanten bereiken met aanstekelijk enthousiasme en vakmanschap. Met gepassioneerde aandacht voor de harmonie van alle signalen. Met kwaliteit en een eigen signatuur creëer je een markt.

BrancheBureauMode
In samenwerking met BrancheBureauMode sprak Richard ten Damme tijdens een lezing uit dat met name Communicatie in alle gelederen een essentieel onderdeel is. Of het nu gaat om het onderhouden van contacten met de consument, leverancier of personeel, het is van onschatbare waarde!

Prijsuitreiking
Onder de bezoekers werden maar liefst vijftien waardebonnen verloot voor een overnachting en ontbijt voor twee personen bij Bed & Breakfast ‘Bij Dekkers’ te Emst. Vijftien ontzettend blije retailers die heerlijk een weekend gaan genieten na de drukke verkoop- en inkoopperiode!

Tradefair 25, 26 en 27 augustus
Uiteraard zullen ook de komende beursdagen volop in het teken staan van proeven en daadwerkelijk inkopen! Het thema Bodyfashion Culinair wordt zeker voortgezet en voor verrassende elementen zorgen!

VOOR MEER INFORMATIE
Bodyfashion Nederland
Valutaboulevard 20
3825 BT Amersfoort
T: +31 33 496 8500
F: +31 33 496 8501
E: info@bodyfashion-nederland.nl

www.bodyfashioncenter.com/ www.bodyfashion.nl