TOP

Randprogramma Modefabriek #37 deel I

Tijdens Modefabriek #37 op 13 en 14 juli 2014 is er naast het normale modeaanbod ook een extra programma. Deel II hiervan volgt later deze week.

Naast het normale modeaanbod heeft de Modefabriek ook deze editie weer een extra programma. Op zondag 13 en maandag 14 juli kan er kennis en inspiratie worden opgedaan via lezingen en interactieve leerervaringen. Het tweede deel van het extra programma volgt later in de week.

Retail Future Home
STUDIO by Judith ter Haar en de Modefabriek willen met het interactieve programma Retail Future Home de bezoekers kennis laten maken met de veranderingen in de retail. In de kleurkamer heeft Judith ter Haar met haar team een kleurenpalet ontworpen van diepe en neutrale tinten die geïnspireerd zijn op de kleuren van het seizoen. Tijdens de dertig minuten durende Retail Future Home Tour vertelt Ter Haar over de betekenis van deze kleurenkamer en de nieuwe retail trends. De tour is op zondag om 11.45 en 14.30 uur en op maandag om 14.30 uur. Ook is er een advieskwartiertje waar Ter Haar haar ervaring, visie en ideeën deelt. Deze sessies zijn op zondag om 10.15, 10.30, 10.45 en 11.00 uur en op maandag om 16.00, 16.15, 16.30 en 16.45 uur. Om je aan te melden voor de tour of het adviessessie hoef je alleen een email te sturen met de gewenste dag en tijd naar martine@studiobyjudithterhaar.com.

Seminar programma
Beide dagen zijn er vanaf 11.00 uur expertsprekers te vinden die praten over hoe je zo goed mogelijk je bedrijf op de kaart kunt zetten. Sprekers zijn onder andere: online marketing en seo expert Lonneke Reitsma, retail expert en schrijver Carin Frijters, digital content specialist Kirsten Jassies en ‘World Economic Forum Outstanding Social Entrepreneur’ Safia Minney. Het volledige programma is te vinden op de website van de Modefabriek.

Jan Agelink
Bezoek tijdens Modefabriek ook de trendpresentatie van trendwatcher Jan Agelink, mede mogelijk gemaakt door Textilia. In deze korte versie van onze trendsafari neemt Jan Agelink je in vogelvlucht mee langs de belangrijkste trends en thema’s voor zomer 2015. Bezoek de presentatie op zondag van 14.30 tot 15.00 uur of op maandag van 13.00 tot 13.30 uur en laat je inspireren!

Young talent
Zoals iedere editie is er ook deze keer weer de expositie ‘the best of’ waarbij de beste pas afgestudeerde designers van de Nederlandse academies een podium krijgen. Ook voor NEXT by Modefabriek zijn zeven pas begonnen talenten geselecteerd die zich tijdens de Modefabriek mogen presenteren. Daarnaast is hun werk ook op 12 juli te bewonderen in een expositie in SPRMRKT als onderdeel van de Amsterdam Fashion Week. De expositie is ontworpen door Carlo Wijnands en is toegankelijk van 14.00 tot 17.00 uur.

Fashion match
Ook is er op de Modefabriek de netwerkservice EU FashionMatch te vinden. Hier kun je je netwerk uitbreiden en eventuele toekomstige business partners ontmoeten. Voor de fashion match moet je je wel aanmelden.