TOP

Ralf ontwerpt shirts voor No Tomatoes

Ruben Worms Agenturen presenteert met trots de vier shirts die Ralf in samenwerking met No Tomatoes heeft ontworpen. Hij verwacht een run op de shirts, vanwege de tienduizenden hyvesfans van Ralf.

De shirts van Ralf voor No Tomatoes hebben afbeeldingen en teksten die zijn huidige dynamische leventje weergeven: de stropdas waarmee hij in Kiev won, ‘awesome’ wat z’n lijfspreuk is geworden en Five Points NY en Broadway waar de roots van het tapdansen

liggen.

“We verwachten een ware run op de shirts”, vertelt agent Ruben Worms, “omdat de shirts gelimiteerd zijn en Ralf’s populariteit groot is. Ralf heeft bijvoorbeeld meer dan 34.750 Hyves-vrienden, die uiteraard ook op de hoogte worden gebracht. Bovendien zullen de shirts in via tv-commercials op Zapp/Nederland 3 worden gepromoot in de week van 22 februari, wanneer ook de nieuwe single en zijn reallifesoap bij Zappelin zullen uitkomen. In de commercial zullen niet alleen de shirts van Ralf, maar ook de reguliere items van No Tomatoes worden getoond.

De vier shirts (twee voor jongens en twee voor meisjes zijn in een pakket van 32 stuks verkrijgbaar. Per shirt 8 stuks: 116/122: 1x – 128/134: 2x – 140/146: 2x – 152/158: 2x – 164/176: 1x. winkelverkoopprijzen liggen tussen 34,95 en 39,95, tegen een calculatie van 2.5. Bestellen kan tot 10 februari en voor de hele oplage geldt op=op. Meer info is te krijgen bij Ruben Worms. Klik op de pijltjes om de vier shirts te zien.