TOP

R2 brengt ‘goed doel’ shirt op de markt

R2 brengt een nieuwe collectie herenshirts op de markt. Het bijzondere aan deze lijn is dat de fabrikant, Westbrook Fashion B.V., per verkocht item vijf euro afdraagt aan de SOS-Kinderdorpen.

Het eerste R2 shirt werd vorige week dinsdag aangeboden aan Marcel Beerthuizen, algemeen directeur van SOS-Kinderdorpen Nederland. Deze internationale kinderhulporganisatie zorgt ervoor dat wees- en verlaten kinderen kunnen opgroeien in een liefdevol gezin. Willem Bakker van Westbrook Fashion B.V. vertelt over dit initiatief: “Naar aanleiding van mijn bezoek aan een SOS-Kinderdorp in Tunesië in 2007, wat een indrukwekkende ervaring was, vond ik dat wij iets voor SOS-Kinderdorpen moesten ondernemen. Uiteindelijk heeft dat geleid tot deze nieuwe R2 collectie.”

Over Westbrook Fashion B.V.
Westbrook Fashion B.V. is een jong modebedrijf dat zich toelegt op de productie van (maat)shirts en blouses onder het eigen R2 label, en daarnaast onder private label voor inkoopcombinaties, retailorganisaties, merken en zelfstandige detaillisten. R2 shirts worden in Nederland verkocht bij ca. 130 puntverkooppunten, voor de dameslijn zijn er momenteel ca. 80 verkooppunten.