TOP

Qubz houdt gelijke tred met de veranderende wereld waarin we leven

Mannen met oog voor mode en functionaliteit werden twee jaar geleden aangenaam verrast door Qubz. Na die eerste kennismaking brengt Qubz nu uitsluitend waar het sterk in is: jassen.

In 2020 zette de No Excess Groep The Netherlands het mannenmodemerk Qubz op. Met No Excess is het al 35 jaar sterk aanwezig in Nederland en ver daarbuiten, maar het zag toekomst in een nieuw mannenmodemerk voor de frisse, energieke en sportieve man. Die toekomst is er nog steeds, al is deze in een nieuw jasje gestoken. Letterlijk zelf want Qubz richt zich voortaan voor honderd procent op jassen.

Merk in opbouw

Voor een jong merk als Qubz is dat een logische stap. Het merk is immers nog volop in ontwikkeling weet directeur/eigenaar Roel de Veer. “Qubz is op veel plaatsen succesvol, maar als het gaat om sportieve tops is er toch een overlap met No Excess. Dat willen we vermijden en daarom focussen we met QUBZ op waar we goed in zijn en waar vraag naar is, en dat zijn functionele jassen. Het merk is nog in zijn beginfase, dus de positionering in de markt wordt steeds duidelijker.”

Functioneel en innovatief

De jassen van Qubz passen in de filosofie van het merk zoals die twee jaar geleden werd neergezet. Die stelt dat Qubz gelijke tred houdt met de veranderende wereld waarin we leven. Qubz is voor de man die zichzelf blijft aanmoedigen om zijn doelen te bereiken en nooit opgeeft. Ook als het misgaat, blijft hij optimistisch. ‘Jij bepaalt hoe je de wereld ziet’.

De Qubz herfst-wintercollectie 2023 neemt de man mee op een urban avontuur door de straten van de thuisstad van het merk, Amsterdam. Voor de Fall Winter 2023 collectie brengt Qubz een uitgebalanceerd assortiment jassen, die elk een eigen naam hebben.

De praktische ontwerptaal van Qubz wordt gecommuniceerd voor elke move van de dag. Hoogtepunten van de collectie zijn functionele details, duurzame materialen en tijdloze ontwerpen.

Prijs-kwaliteit

Een sterk punt van Qubz is de prijs-kwaliteit verhouding. De jassen hebben een prijskaartje tussen de 230 en 350 euro. Hiervoor heeft de Qubz-man een jas die is gemaakt van stoffen van hoge kwaliteit, voorzien van membraancoatings, goed gevoerd, waterdicht en waterafstotend. Belangrijk hierbij is de grote mate van duurzaamheid. Voor de jassen is veel gebruik gemaakt van sustainable en herbruikbare kwaliteiten. Duurzaamheid is doorgevoerd tot in de details, zelfs de ritsen zijn recycable. De jassen zijn bovendien bijzonder functioneel. Ze zijn bijvoorbeeld elastisch, voorzien van drie inside pockets en magnetische knoopsluitingen.

Info: qubzclothing.com, 020-6587676