TOP

Protest springt in op de laatste modetrends

Ook als sportmerk is het belangrijk om in te spelen op de laatste modetrends. Protest introduceert daarom de Protest Trend Alert collectie. Voor zomer 2013 staat deze capsule collectie in het teken van bloemen.

Protest heeft een nieuwe collectie voor voorjaar- en zomer 2013 ontworpen met tropische bloemenprints voorzien van studs en beads. Het merk speelt met deze collectie handig in op de huidige ‘Floral’ trend. De Protest Trend Alert is er voor vrouwen en meisjes. De collectie wordt gebracht in een licht en in een donker kleurthema. Er is keuze uit placed prints, panel prints en all over prints. Tevens is er een mix & match programma voor de dames bikinilijn beschikbaar in deze tropische prints. Deze collectie bestaat uit een halter, een triangle en twee bandeaus en de bovenstukjes kunnen gemixt worden met vier verschillende bikinibroekjes.

Informatie

De Protest Trend Alert is beschikbaar in heel Europa. Voor meer informatie over deze collectie kan je contact opnemen met Protest (071 – 3050 210) of direct met je eigen vertegenwoordiger.