TOP

Pop-up store Hans Ubbink bij De Lange in Huizen

Hans Ubbink opende afgelopen zaterdag 16 februari een pop-up store met modezaak De Lange Business & Casuals in Huizen. In de tijdelijke shop is de nieuwe voorjaars- en zomercollectie voor mannen verkrijgbaar.

De ontwerper kwam de pop-up store aan de Voorbaan 17 in Huizen zelf openen. Gert Jan de Lange, eigenaar van De Lange Business & Casuals, is blij met de komst van de pop-up store. “Al jaren neemt de collectie van Hans Ubbink in onze winkel een belangrijke plaats in. We hebben een vaste klantenkring die fan is van de ontwerper. De pop-up store biedt ons de mogelijkheid tijdelijk meer stukken uit zijn collectie aan te bieden.”

De collectie
Uit de nieuwe collectie kiest Gert Jan de Lange zijn favoriet: “De tie dye shirts zijn heel bijzonder. Een eyecatcher is onder meer het pak met een allover retroprint en het blauwe pak met een lichte glans, dat is afgewerkt met een licht gerafeld bloemenrandje langs het rever. Maar er zijn nog veel meer mooie items.” De nieuwe collectie is geïnspireerd op  modeklassiekers, zoals de jasjes met smalle revers, gecombineerd met nauwsluitende broeken in stretchkatoen, viscose of satijn. Typerend is het witte shirt, dat volledig is bedrukt met dichtregels.

Over De Lange Business & Casuals
De Lange is een familiebedrijf, opgericht in 1896. De winkel, gevestigd in het hart van het Gooi, biedt herenmode voor het midden- en hoogsegment. Naast Hans Ubbink biedt De Lange onder meer merken als Hackett, Elvine, Atelier Noterman, At.P.Co, Bertoni of Denmark, K.O.I. en SuperDry en diverse confectiemerken, evenals maatwerk.