TOP

Piri Sport nieuwe importeur voor Rono runnningkleding

Piri Sport is onlangs aangesteld als importeur voor Nederland en België van het Duitse runningmerk Rono.

Het runningmerk Rono, met haar hoofdkantoor in Heppenheim, is sinds 1996 actief op de markt en wordt geleid door Simone Meyer en Kai Marquardt. Volgens Alexander Mulder van Piri Sport zijn Simone en Kai zelf actief en succesvol in de atletieksport en zijn ze volop betrokken bij de ontwikkeling van de producten van Rono.

Runningmerk Rono

Het runningmerk Rono is een specialist op het gebied van atletiekkleding. Het merk biedt een uitgebreide collectie in zowel state-of-de-art functionele kleding in het top- en middensegment als een speciale team- en basiscollectie bestaande uit jacks, shorts, singlets en t-shirts die in diverse clubkleuren uit voorraad kunnen worden geleverd. Ook biedt het merk een speciale lijn promotionele runningkleding voor grote loopevenementen met een goede prijs- en kwaliteitverhouding. Daarnaast kent Rono een functionele lijn in ondergoed en een triatloncollectie.

Het Duitse merk werkt uitsluitend samen met de bekendste Europese stoffenproducenten (die toonaangevend en innoverend zijn op het gebied van functionele en technische materialen) waarmee de kwaliteit van het Rono-product wordt gegarandeerd. De productie van Rono vindt hoofdzakelijk in Europa plaats.

Voororderkorting

De Rono-collectie is vanaf deze maand te zien in showroom A15 van Piri Sport in het Brandboxx Sports Business Center in Leusden. Piri Sport gaat de team- en basiscollectie direct uit voorraad leveren. De voor- en najaarscollecties zullen uitsluitend op voororder worden geleverd. Piri Sport kan hierdoor aantrekkelijke voororderkortingen aanbieden op de al goede standaard marge.

 

T: 053-4320244

I: www.rono-innovations.de