TOP

Pebblestone Fashion Logistic Event goed bezocht

Het Pebblestone Fashion Logistic Event is succesvol verlopen. Meer dan 70 gasten bezochten De Glazen Ruimte in Maarssen voor deze innoverende middag, die in het teken stond van WMS en Logistiek in Fashion.

Tijdens deze middag kregen bezoekers inzage in de wijze waarop ze alle specifieke logistieke bewegingen van modeorganisaties gedetailleerd kunnen volgen. Zo lichtte HMZ Fashion Group toe hoe logistiek is in te passen in standaard software. “Wij hebben laten zien dat scanning een belangrijk onderdeel is om alle logistieke bewegingen te kunnen ondersteunen”, zei Marcel Soeterboek namens HMZ Fashion Group. “Het is goed om ervaringen van onze klanten uit te wisselen met andere fashioncollega’s.”

In het middagprogramma gaf Jan van Vlokhoven, Logistic Director bij Fashion Wheels, een presentatie over hoe om te gaan met Outsourcing van Warehouse Management en hoe dit valt toe te passen in de Fashionindustrie. Een toename in het aantal collecties in kleinere hoeveelheden is een complicerende factor voor veel fashionbedrijven. Daarover zegt Jeroen Maes, General Manager van Pebblestone Nederland: “Het automatiseren van eenvoudige opslag tot uitgebreide Warehousing is een hot item bij onze klanten. Wij zijn trots om onze klanten de mogelijkheid te bieden hun Logistieke bewegingen verregaand te beheersen en te vereenvoudigen.”