TOP

Para Mi onderneemt met aandacht voor duurzaamheid

Elk model broek van Para Mi zit perfect omdat hij is opgebouwd uit drie elementen: pasvorm, comfort en kwaliteit. Elke stof is altijd van hoge, duurzame kwaliteit. De beste kwaliteit.

Tijdens de collectieontwikkeling wordt niet alleen rekening gehouden met de vraag vanuit de markt, maar ook met duurzaamheid.

Thinking about tomorrow

Vanwege de hoge kwaliteit hebben de broeken een lange levensduur en blijven ze lang mooi. Er wordt voortdurend gezocht naar energiebesparende ontwikkelingen, veel gebruik gemaakt van BCI katoen en gewerkt met stoffenleveranciers die beschikken over diverse ecologische- en duurzaamheidskeurmerken. Dit is een kleine greep uit de tal van maatregelen op het gebied van duurzaamheid die Para-Mi heeft genomen.

Collectie SS23

De nieuwe SS23 collectie is ook weer met zorg samengesteld door de designers. Er is veel aandacht voor nieuwe details, vernieuwing in rivets, trimmings en zakken. Ook op het gebied van wassingen is veel vernieuwing te zien. Er zijn nieuwe modellen toegevoegd en bestaande modellen zijn geupdate waardoor de collectie een eigentijdse uitstraling heeft. Naast de denims in verschillende wassingen voeren nieuwe neutrale en pastel tinten de boventoon in de collectie van Para mi.

Laat je verrassen door de SS23 collectie van Para Mi en maak kennis met de nieuwe denim collectie, Daily Denim, op de Modefabriek, stand B.044 of kom langs in de showroom in Badhoevedorp.

Info: sales@para-mi.com | +31 (0)20 811 0334 | Para-mi.com