TOP

Para Mi introduceert ‘Daily Denim’

Afgeleid van de succesformule van Para Mi, maar met een eigen handschrift, is er een nieuwe denim collectie ontwikkeld. Maak kennis met Daily Denim by Para Mi.

De naam zegt het al, geschikt om dagelijks te dragen. De eigentijdse denim stoffen zijn van hoge kwaliteit, bevatten veel stretch en hebben verrassende en uitgesproken wassingen.

Niet alledaags, maar wel dagelijks favoriet

De kick off collectie bestaat uit circa 30 broeken met verschillende pasvormen, zoals super skinny, flare, wide en loose fits. Alle fits hebben een hoge taille en de afwerking van de broeken is tot in de details verzorgd, net zoals men gewend is van Para Mi.

Daily Denim brengt vernieuwende denim kwaliteiten met veel variatie in de wassingen. De denims van Daily Denim zijn een tikkeltje stoerder en iets eigenwijzer dan de denims uit de Para Mi collecties. Daily Denim is daardoor ook een mooie aanvulling op het huidige aanbod van Para Mi.
De collectie bestaat voor een groot gedeelte uit BCI katoen en wordt geproduceerd volgens de laatste duurzame ontwikkelingen. Het doel is om zo efficiënt en responsible mogelijk te produceren.

Beide collecties worden gepresenteerd op de Modefabriek op stand B.044 en in de showroom in Badhoevedorp. Tijdens de Lijnden Fashion Tour is de showroom ook geopend.

Info: sales@para-mi.com | +31 (0)20 811 0334