TOP

‘Optimistic vibes’ bij Expresso voor zomer 2023

Optimistic vibes, daar luiden we deze lente mee in. Expresso omarmt vrijheid, comfort en positiviteit. Dat is terug te zien in de silhouetten die je elk moment mooier maken en versterken. Vertaald in een helder en optimistisch kleurpallet met prints als verbindende factor.

De thema’s City Glam, Terra Cotta, Sea & Salt en Pop-up Breeze geven een flinke dosis energie.

Natuurlijke aardetinten vloeien over in een zee van blauwtinten met roze als zomerse afsluiting. Het tailored pak kan naar kleur op meerdere manieren gedragen worden. Gekleed of juist meer casual door de blazer te combineren met een flowy blousje en een “new shaped” denim broek. Vrouwelijke jurken, romantische breisels en zachte natuurlijke stoffen geven gevarieerd nieuwe lente looks met veel combinatiemogelijkheden.

Express yourself!

Expresso verkoopt de Voorjaarscollectie van 11 juli t/m 12 augustus 2022 in de showroom te Diemen. Ook op zondag 10 juli is de showroom geopend van 10 hr – 17hr om de collectie te komen bekijken.

Voor het maken van een afspraak en of meer informatie: verkooppartners@ecbrands.nl | 020 – 248 02 58  |  06 – 11 05 08 86