TOP

P.W.H. Originals Group distributeur Playboy Footwear

Vanaf 1 Januari 2009 is P.W.H. Originals Group exclusief distributeur voor de Benelux van Playboy Footwear. De nieuwe collectie van het wereldberoemde merk zal voor het eerst te zien zijn op de stand van P.W.H. Originals Group tijdens de komende Expo Riva Schuh. De schoenen worden in de toekomst onder meer in sportzaken verkocht.

Dit distributieschap luidt een opwindend jaar in voor de Nederlandse producent van sportieve dames, heren en kinderschoenen op het gebied van casual, outdoor en fashion. Naast de introductie van de Playboy Footwear collectie introduceert P.W.H. op de Expo Riva Schuh bovendien de nieuwe collectie van FUBU Footwear. Door een joint venture aan te gaan met MCB Vertriebs GmbH heeft P.W.H. het exclusieve distributieschap van FUBU Footwear voor heel Europa verworven. Het hiphop merk FUBU met een wereldwijde omzet van 500 miljoen dollar is één van de meest toonaangevende brands op de internationale markt. MCB is naast Europees licentiehouder van FUBU de distributeur van Acupuncture footwear en distributeur van de tassen en sieraden van JLO. Door deze joint venture wordt MCB hernoemd naar Fashion Ave.
P.W.H. Originals Group ontwikkelt en verkoopt sport- en sportgerelateerde schoenen in het midden- en laagsegment van de markt. In de begintijd van P.W.H. werden er alleen sportschoenen ontwikkeld. De schoenencollecties zijn in de loop der jaren uitgebreid met sportieve, dames, heren en kinderschoenen op het gebied van casual, outdoor en fashion.