TOP

Oussama Mellouli in Arena Elite Team

Watersportkledingmerk Arena voegt Olympisch kampioen Oussama Mellouli toe aan het Arena Elite Team. In 2010 zal deze topzwemmer de pakken van Arena gaan dragen.

Het contract met de Tunesische zwemmer werd getekend tijdens het Wereldkampioenschap zwemmen in Rome, waar hij het Arena Powerskin X-Glide pak droeg. Tijdens dit WK won Mellouli niet minder dan drie medailles: goud op 1500 meter vrije slag, zilver op 800 meter vrije slag en brons op 400 meter vrije slag.

Mellouli
Arena koos voor Oussama Mellouli vanwege zijn sportieve én persoonlijke kwaliteiten. De 25-jarige Tunesiër doet het namelijk niet alleen goed in het zwembad, maar oogst ook succes in de schoolbanken. Momenteel studeert hij Sport Managment en Mellouli heeft eerder een studie Computertechniek afgerond in de Amerikaanse staat Californië. Al sinds 2003 zet de Tunesiër goede prestaties neer op de grote zwemtoernooien.

Elite Team
Andere zwemmers in het Arena Elite Team zijn onder andere Paul Biedermann, Cecar Cielo, Aaron Peirsol, Thomas Lurz en de Nederlandse Inge Dekker.