TOP

Oproep: Textilia zoekt collectiebeeld voor zomer 2024

Op de redactie van Textilia werken we momenteel aan de vrouwen- en mannenmodespecials voor zomer 2024, die begin juli verschijnen. Daarom ontvangen we graag het nieuwste collectiebeeld van vrouwen- en mannenmodemerken.

We zijn voor de specials vrouwenmode en mannenmode van Textilia op zoek naar beeldmateriaal van de voorjaars- en zomercollecties 2024. De deadline voor het aanleveren is maandag 12 juni 2023. De vrouwenmodespecial verschijnt op dinsdag 4 juli en de mannenmodespecial op vrijdag 7 juli 2023. Daar wil je natuurlijk in te zien zijn met je merk. Ook is het mogelijk dat we de beelden gebruiken in online producties over het nieuwe inkoopseizoen. Uiteraard altijd met vermelding van de merknaam.

Beeldeisen

Om de beelden te kunnen gebruiken in print hebben we ze nodig als jpg-bestand met een resolutie van 300 dpi bij een minimaal formaat van 20 bij 30 centimeter. Let op: tiff-bestanden en beeld groter dan 2 mb kunnen we helaas niet verwerken. Al het beeld mag worden gemaild naar r.kwaak@textilia.nl. We kunnen niet vooraf garanderen dat we al het ontvangen materiaal gebruiken.

Adverteren

Natuurlijk is het ook mogelijk om te adverteren in de specials. Neem hiervoor contact op met Anne Wesselman via a.wesselman@textilia.nl of 06-12965638. De reserveringsdeadline voor de vrouwenmodespecial is 15 juni 2023. Voor de mannenmodespecial is de reserveringsdeadline 18 juni 2023.