TOP

Opnieuw inbraak in magazijn Kleertjes.com

Nadat in mei 2009 al kinderkleding werd gestolen uit het magazijn van Kleertjes.com in Doetinchem is het bedrijf in de nacht van 8 op 9 september 2009 opnieuw getroffen door een inbraak.

‘Ik laat me de kop niet gek maken door een paar boeven”, reageert Directeur Claudia Willemsen. Volgens Willemsen is er minder kleding gestolen dan vorige keer, maar gaat het alsnog om veel items. 

Na de inbraak in mei, toen het om honderdduizenden euro’s aan merkkleding ging, nam Kleertjes.com een aantal veiligheidsmaatregelen. voor een aantal maatregelen wacht Willemsen nog op goedkeuring van de verzekering. Nu blijkt dat andere maatregelen die intussen al werden getroffen, niet afdoende waren.

De politie gaat ervan uit dat de dader dezelfde is als de dader in mei en dat hij beschikte over informatie die alleen regelmatige bezoekers van het magazijn kunnen hebben. Willemsen verklaart: ‘Zonder voorkennis was de inbraak nooit geslaagd. De criminelen zijn tot op de centimeter nauwkeurig buiten de dekking van het alarmsysteem gebleven.’

Alle klanten zijn inmiddels per mail op de hoogte gebracht van de inbraak. Gedupeerden krijgen persoonlijk bericht van Kleertjes.com over hun bestelling. Bron: Twinkle Magazine 

Entrepreneur of The Year

Geluk en ongeluk liggen dicht bij elkaar voor Claudia Willemsen. Deze week belandde de webwinkelier in de finale van de Entrepreneur of The Year verkiezing van Ernst & Young.