TOP

Op weg naar succes met Ivy Beau

Trendy, vrouwelijke kleding voor de modebewuste vrouw. Dat is Ivy Beau. Nog geen twee jaar oud, maar bij het jonge damesmodemerk wordt er hard gewerkt om ervoor te zorgen dat iedereen voor haar charmes valt.

Ivy Beau zorgt met een combinatie van casual en vrouwelijke stijlen voor een verfijnde, nonchalante look. En dat niet elk seizoen, maar elke maand! Door de maandelijkse capsule collecties brengt het merk steeds weer kleding die perfect aansluit bij het seizoen en dus direct draagbaar is. Nog actueler zijn de wekelijks nieuwe items die steeds weer zorgen voor een vernieuwend beeld in de winkel.

De collecties van Ivy Beau blijven actueel door de samenwerking met de detaillist, die immers het beste weet wat de consument zoekt. Voor Ivy Beau betekent dat fashion, maar het heeft niet de ambitie om voorop te willen lopen. Elke capsule collectie vormt een mooi geheel. De items zijn onderling goed te combineren waardoor diverse looks ontstaan. De eerstvolgende collectie kan vanaf de eerste week van januari verkocht worden. Deze valt op door het gebruik van frisse kleuren en stoere materialen.

Eigen fabriek

Ivy Beau is nog jong, maar het aantal verkooppunten groeit gestaag. Dat is natuurlijk te danken aan de collecties, maar ook aan het feit dat Ivy Beau onderdeel is van Buur Fashion. Deze ervaren onderneming biedt zekerheid voor de detaillist en geeft Ivy Beau wat nodig is om het merk op de kaart te zetten. Zo beschikt het over een uitgebreid verkoopteam voor Nederland en Duitsland, een nieuwe designer en een eigen fabriek in Turkije. Zo is Ivy Beau niet afhankelijk van anderen en kunnen snel de collecties worden gemaakt waar op dit moment behoefte aan is voor een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Alle artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en eenvoudig te bestellen via de B2B-shop.

Voor meer informatie: