TOP

Op de runway in sportieve Teva sandalen

Dat sport en fashion elkaar perfect kunnen complementeren bewees avant-gardistische ontwerper Siki Im tijdens de New York Fashion week. Zijn modellen liepen comfortabel over de catwalk in sportieve sandalen van outdoormerk Teva

Ontwerper Siki Im schijnt zelf een grote fan te zijn van buitenactiviteiten zoals wandelen, skaten, snowboarden en surfen. Deze liefde voor sport laat hij graag doorschijnen in zijn collecties. Zo is het zijn designer signature om sandalen en sneakers met jasjes en pantalons te combineren.

Sportieve sandalen
De zomercollectie 2013 van Siki Im is gebaseerd op het huis van de Amerikaanse artieste Georgia O’Keeffe in New Mexico. Om de stijlvolle functionaliteit en comfort van deze collectie te benadrukken sloeg hij de handen ineen met Teva en stuurde hij zijn modellen de runway op in stoere sportieve modellen van het outdoor schoenenmerk. “De sandalen van Teva vullen de look perfect aan,” aldus de ontwerper.

Modemerken & Teva
Siki Im is niet de eerste ontwerper die zijn modellen de catwalk opstuurt in sportieve Teva schoeisel. Ontwerpers als Lanvin en Missoni maakte al eerder gebruik van Teva sandalen in hun collectie. Teva benadrukt in een persbericht dat deze Teva Hurricane’s sandalen voor het eerst werden getoond aan het publiek en pers tijdens de show van Siki Im in Parijs.