TOP

Ontwerp eenvoudig en voordelig je eigen t-shirt

Wie zegt dat t-shirts saai en basic zijn? Laat je t-shirt bedrukken met een logo, tekst, slogan of print en pronk met deze bekende basic. Misschien wel het enige kledingstuk dat nooit uit de mode raakt: het t-shirt. Ze gaan eenvoudig met de trends mee, het is een comfortabel kledingstuk en zijn geliefd bij mensen van alle leeftijdsgroepen.

Een trendy én uniek item

Een t-shirt met een opdruk is een trendy item dat niet kan ontbreken in je kledingkast. Laat zien waar je voor staat of maak mensen aan het lachen met je eigen opdruk. Speel zelf even voor designer en ontwerp eenvoudig en voordelig je eigen t-shirt. Je kunt natuurlijk een t-shirt in een winkel of webshop kopen, maar als je voor een echte origineel kledingstuk wilt gaan, is het natuurlijk wel zo leuk om in je eigen ontwerp te lopen. Kleine kans dat je iemand tegen het lijf loopt in hetzelfde item.

Creëer op een gemakkelijke manier naamsbekendheid

Wil jij graag dat iedereen van jouw bedrijf afweet? Een t-shirt zegt meer dan 1000 woorden! Laat daarom eenvoudig en voordelig t-shirts bedrukken met je bedrijfsnaam of logo. Je bedrijf promoten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Zorg dat al je medewerkers er één in hun kast hebben hangen die ze maar al te graag aandoen. Een t-shirt met de bedrijfsnaam of logo is ook een ideaal cadeau bij een jubileum of bedrijfsfeest. Branding is voor ieder bedrijf van essentieel belang. Elk jaar beginnen duizenden nieuwe bedrijven. Het is daarom altijd een uitdaging om de aandacht van de doelgroep te trekken. Een eenvoudige manier van branding is het dragen van bedrukte t-shirt met de bedrijfsnaam, logo of bedrijfsinformatie. Creëer op een eenvoudige en voordelige manier naamsbekendheid. Waar je dit t-shirt ook draagt, het brengt de merkboodschap op een ongedwongen en vriendelijke manier over. Het kan overal en altijd gedragen worden en een kwalitatief bedruk t-shirt zal niet snel onopgemerkt blijven!

Kies uit diverse pasvormen, materialen en kleuren bij de Textieldruk Shop

Bij Textieldruk Shop kun je voordelig t-shirts laten bedrukken. Kies voor een t-shirt van 100% katoen, biologisch katoen of voor een t-shirt met extra lange katoenvezels. Maak je keuze uit diverse kleuren voor het shirt en een print in een kleur(en) naar keuze! De maten van de t-shirts lopen van XS tot en met 3XL en zijn beschikbaar voor dames, heren en kinderen. Zo is er voor iedereen een perfect passende maat! Ook qua pasvorm heb je volop keuze. Maak je keuze tussen een slim fit, extra lang of een wijd baggy model. Voor welke look je ook gaat, bij Textieldruk Shop kun jij jouw droom t-shirt ontwerpen. Bedruk je eigen t-shirt al vanaf één stuk. Met de online ontwerptool kun je zelf simpel de tekst, afbeelding en kleuren kiezen of laat je inspireren door de figuren bibliotheek. Geef je wensen door en binnen no-time zal jouw zelfgemaakte t-shirt in jouw brievenbus liggen!