TOP

Nieuwsoverzicht: Bimba Y Lola X Melissa, PUMA en HYROX kondigen wereldwijde partnerschap aan en Anna + Nina X Romy.

In het nieuwsoverzicht van vandaag updaten we je over het belangrijkste fashion nieuws binnen de modebranche.

Beeld: Bimba Y Lola

Bimba Y Lola lanceert nieuwe samenwerking met Braziliaans merk Melissa

Met trots presenteert BIMBA Y LOLA  hun nieuwste zomercollectie in samenwerking met het Braziliaanse merk MELISSA. Deze collectie viert de mix van gedurfde Braziliaanse flair en stedelijke verfijning, perfect voor elke zomerse gelegenheid, van de stad tot aan het strand. Het in 1979 opgerichte Braziliaanse merk MELISSA staat bekend om hun duurzame schoenen, gemaakt van het innovatieve Melflex®-materiaal dat recyclebaar, veganistisch en zeer flexibel is. De collectie omvat vier verschillende tassen en drie jelly fisherman-sandalen, een moderne herinterpretatie van het iconische Possesion-model. Deze sandalen bieden zowel comfort als innovatie en zijn verkrijgbaar in iriserend blauw, zalmroze en zwart. Het pronkstuk van deze samenwerking is een veelzijdige mand, geïnspireerd op iconische stukken uit het archief van BIMBA Y LOLA. Deze mand is perfect voor een tripje naar de markt, een dagje strand of welke andere gelegenheden dan ook. De mand combineert functionaliteit met elegantie en heeft een speels karakter. Deze zijn verkrijgbaar in levendige kleuren, zoals zwart, lime groen, roze en blauw. Bovendien verrijkt MELISSA’s kenmerkende tutti-frutti geur de veelzijdigheid van BIMBA Y LOLA’s ontwerp, waardoor deze mand een must-have accessoire wordt voor de zomer.

PUMA en HYROX kondigen wereldwijde partnerschap aan

Sportbedrijf PUMA en HYROX, de grootste internationale serie voor fitnessraces, hebben vandaag een wereldwijd partnerschap aangekondigd. PUMA wordt hiermee de officiële leverancier van kleding en schoenen voor alle HYROX-races van 2024 tot 2027. Sinds de eerste HYROX-race in 2018 in Hamburg, waar PUMA lokaal partner was, is het evenement gegroeid van 600 deelnemers tot meer dan 175.000 atleten in ruim 65 races wereldwijd. Deze nieuwe wereldwijde samenwerking benadrukt het succes van HYROX en versterkt de band met PUMA. HYROX is een wereldwijde fitnessrace voor iedereen. De race bestaat uit acht rondes van 1 kilometer hardlopen, gevolgd door een functionele beweging. Ongeacht je fitnessniveau zijn er vier verschillende racecategorieën: Team Relay, Doubles, Individual Open en Individual Pro, waardoor deelname toegankelijk en uitdagend is voor iedereen, ongeacht conditie of ervaring.  Vanaf het huidige HYROX-seizoen zal PUMA op alle evenementen actief zijn. Ze introduceren een speciale lijn HYROX-kleding, gemaakt met hun geavanceerde Cloudspun-technologie en dryCELL-zweetafvoerende eigenschappen, om de prestaties van de deelnemers te optimaliseren. Daarnaast worden bestaande PUMA schoenmodellen uitgebracht in HYROX-stijlen, waaronder de bekroonde Velocity NITRO™ 3, Deviate NITRO™ 3 en Deviate NITRO™ Elite 3. 

Anna + Nina X Romy

Verlies jezelf in de magische AN x ROMY sieradencollectie, waar verbeelding tot leven komt. Samen met Romy Boomsma heeft ANNA+NINA een juwelencollectie ontworpen die voor iedereen en voor altijd zijn bedoeld. Deze stukken zijn tijdloos en gemaakt om doorgegeven te worden aan geliefden – partners, ouders, kinderen, grootouders – iedereen die je dierbaar is. Ze zijn de symbolen van onze verborgen schoonheid en vreugde, en vertellen de verhalen die we samen creëren. Elk sieraad is met zorg handgemaakt van gerecycled 14K goud en zilver, geïnspireerd door de delicate balans van de natuur. Deze collectie weerspiegelt de betovering van dieren die verborgen zijn in de bossen of zweven door de wolken. De gezamenlijke liefde voor de natuur komt tot uiting in de Hidden Creatures collectie, waar elke creatie zijn eigen sprookje vertelt over de wonderen van de natuur. De AN x ROMY – Hidden Creatures collectie is beschikbaar als pre-order van 13 tot en met 30 juni, met levering begin oktober. De sieraden reizen van winkel naar winkel tijdens de pre-order periode. Ontdek de collectie op 15 juni in onze winkel in Antwerpen, op 20 en 21 juni in Rotterdam, op 29 en 30 juni aan de Herengracht, en op de overige dagen in onze winkel aan de Gerard Doustraat. De prijzen van de sieraden variëren van €49,95 tot €895,-.