TOP

Nieuwe organisatiestructuur bij Amer Sports

Het Finse sportconcern Amer Sports creëert een nieuwe organisatiestructuur voor centraal Europa. Hieronder vallen Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De landen zullen worden geleid door Amin Fuchs die daarnaast zijn functie als Country Manager van Nederland en Duitsland zal behouden.

Daniel Sprung, Country Manager van Oostenrijk, wordt de nieuwe Sales Director voor de merken Wilson, Suunto en Precor in de vier landen. Andi Balz zal als Country Manager de verantwoordelijkheid nemen voor de merken Salomon en Atomic in Oostenrijk en Zwisterland. Het merk Salomon in Nederland blijft onder de leiding van Frits Kuper . De taken van de voormalige Commercieel directeur Reto Wilson Krauer worden overgenomen door Thorsten Novak, Salesmanager van Wilson Racquet & Team Centrale Zone.

Het Finse sportconcern Amer Sports is het moederbedrijf van onder andere de merken Salomon, Atomic, Wilson en Precor. De wijzigingen in de organisatie van Amer Sports heeft geen gevolgen voor de bestaande verkoop- en customer serviceorganisaties in de vier landen.