TOP

Nieuwe CEO voor de MBT Group

De Masai Marketing and Trading Group, het moederbedrijf van Masai Benelux, heeft in de Deen Jan Stig Andersen een nieuwe CEO gevonden.

De 43-jarige Andersen werkte tot voor kort nog als CEO voor de BTX Group A/S en daarvoor tevens in de rol als CEO voor Ecco Noord-Amerika. Het schoenenmerk Ecco is een vooruitstrevend Deens bedrijf en Andersen heeft hier veel kennis en ervaring opgedaan in verschillende belangrijke managementrollen. Wederom zet Andersen zijn carrière voort als CEO. Dit keer bij het snel groeiend schoenenbedrijf MBT inderdaad de anti-schoen.

Volgens Hermann Oberschneider, voorzitter van MBT’s Board of Directors, markeert de aanstelling van Andersen een verandering in focus binnen de MBT Group: “We zijn er van overtuigd dat Andersen’s ervaring , zijn bewezen staat van dienst met betrekking tot resultaten en passie, MBT’s voetafdruk over de hele wereld zal gaan achterlaten. Andersen bezit over brede productkennis, marktinzicht en weet daarnaast wat de consument wil. Met MBT’s unieke product en efficiënte operationeel bedrijfsysteem zijn we bij MBT klaar voor een nieuw hoofdstuk. Andersen is de aangewezen persoon om de basis te creëren voor verdere groei.”

Andersen zal interim CEO Ken Pucker, die de afgelopen paar jaar de leiding had, gaan vervangen.