TOP

Nieuw verzendplatform voor kleine retailers

UPS lanceert samen met Parcel2go een nieuw verzendplatform speciaal voor het micro- en kleinbedrijf in Nederland.

Met het nieuwe platform UPSToday.com kunnen kleine Nederlandse bedrijven vanaf nu gemakkelijk en snel een verzending kunnen boeken. Het is een initiatief van UPS en Parcel2Go, een vergelijkingssite voor pakketbezorging.

Hiermee willen ze de kleine bedrijven ondersteunen bij import en export en bieden ze tegelijkertijd een balans in snelheid en de kosten die daarbij gemaakt worden.

Hoe werkt het?

Retailers kunnen via dit verzendplatform hun pakketten laten verzenden via het netwerk van UPS in ruim 220 landen en gebieden, op meer dan 25.000 UPS Access Points, waaronder 800 locaties in Nederland. Op deze punten is het mogelijk om pakketten te verzenden zowel op te halen, in het weekend als ’s avonds. Eigenaren van kleine bedrijven ontvangen notificaties van bezorgingen en kunnen hun pakketten volgen met het UPS tracking-systeem.

Wat kost het?

Het is het goedkoopst om de zending af te leveren bij een UPS-punt, waar de klant het pakket vervolgens in zijn eigen tijd op kan halen bij een ander UPS-punt. Dat kan al vanaf 3 euro.