TOP

Nieuw meisjeslabel: Janey-Kidswear

Jane, eigenaresse van Janey-Kidswear, maakt sinds 2008 zelf kinderkleding. In eerste instantie alleen voor haar dochters, maar door de grote vraag ontstond het idee een eigen webshop de starten.

Eerst heette de webwinkel Lollypopshop, maar na het produceren van de eigen kledinglijn ‘Janey’ is de naam van de webshop veranderd in Janey-kidswear.com. De collectie bestaat uit winter- en zomerkleding in de maten 86-92 t/m 146-152. Ook worden er strijkapplicaties, ansichtkaarten, buttons en sieraden verkocht.

Najaarscollectie
De najaarscollectie van Janey bestaat uit veel felle kleuren en heeft invloeden uit de jaren ’60 en ’70. Strakke tricotjurkjes, rokjes en ‘gepimpte’ t-shirts, maar ook dierenprints en katoenen breisels. De kleding is comfortabel doordat er is gewerkt met zachte stoffen.

Strijkapplicaties
Met de kleurige strijkapplicaties kunnen simpele t-shirts makkelijk opgevrolijkt worden. De applicaties zijn er voor jongens en meisjes. Bij aanschaf ontvangt de klant een strijkinstructie, zodat er niks mis kan gaan.

Wholesale
Janey-Kidswear is al bij verschillende (online)winkels verkrijgbaar en staat open voor nieuwe verkooppunten. Voor de kleding is er geen minimale afname en alle maten zijn los te bestellen.