TOP

Nieuw duurzaam damesmerk: Miysu

Nederland is een nieuw duurzaam dameslabel rijker. Miysu is een merk voor de bewuste en eigenzinnige vrouw.

Opzetter van het merk Miysu is ontwerpster Ria van Kleef. De designer heeft een voorliefde voor krachtige designs, die de eigenzinnigheid van een vrouw versterken. Deze ontwerpen voert ze uit in materialen met een duurzame oorsprong.

Miysu
De eerste collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de Miysu-winkel in Gorichem. Daarnaast is de kleding ook aan te schaffen via de webshop van het duurzame merk. Met deze collectie wil de ontwerpster laten zien dat bijzondere details en originele designs horen bij Miysu.Het aanbod bestaat uit broeken, vesten, bouses, jurken en tops. Originaliteit en eigenheid staan centraal bij Miysu, maar binnen de ontwerpen spelen ook trends een rol. Accessoires van Chan Luu en Petra Reyink maken onderdeel uit van de collectie, om de outfits compleet te maken.

Duurzaam
Bij de productie van Miysu-kleding staat een duurzaam en eerlijk proces centraal. De stoffen zijn op een ecologische wijze vervaardigd en de productie vindt plaats in kleine ateliers in Europa onder goede werkomstandigheden. Ritsen, knopen en andere fournituren zijn gemaakt van biologische materialen. Ontwerpster Ria van Kleef ziet deze manier van werken als een aanvulling op haar collectie. “Deze aandacht voor de productiewijze draagt bij aan de kwaliteit van het eindproduct. Dat eindprodcut is duurzame, goed uitgewerkte kleding met een hoog draagcomfort.”