TOP

Nieuw B2B-businessmodel: Via Fillungo biedt winkeliers marge 4.0

Via Fillungo is een Italiaans damesmodemerk dat al bijna 25 jaar succesvol in Nederland wordt verkocht via de gelijknamige winkel in het centrum van Nijmegen.

Vanaf nu is het voor ondernemers mogelijk om het merk Via Fillungo in eigen winkel(s) te gaan verkopen.

– Het merk biedt marge 4.0 (!)

– Je kunt zo vaak bestellen als je wil en er zijn wekelijks nieuwe items

– De kleding wordt direct en gratis verzonden vanuit het magazijn in Nederland  Als winkelier kun je al orders plaatsen vanaf 10 items (geen voorraadrisico)

De collectie van via Fillungo kenmerkt zich door vrouwelijke, draagbare items. Alle kleding wordt vervaardigd in ateliers in de Toscaanse streek Lucca/Pistoia, het hart van de Italiaanse mode-industrie. Het Italiaanse straatbeeld vormt het uitgangspunt, maar qua maatvoering en draagcomfort zijn alle stukken doorvertaald naar de Nederlandse markt.

Door de korte productielijnen zonder tussenpartijen kan via Fillungo een hogere marge bieden dan andere partijen en de voorraad in Nederland wekelijks op peil houden en aanvullen met nieuwe items. Alle stukken zoals jurken, jasjes, shirts, broeken en rokken) worden qua kleur en stijl op elkaar afgestemd, zodat alles met elkaar te combineren is. Betaalbaar en voor iedere gelegenheid.

Contact en meer informatie:
Viafillungo.nl | Info@viafillungo.nl