TOP

Nederlandse topontwerpers in Koffietijd

De Nederlandse topontwerpers Mart Visser, Frans Molenaar, Addy van den Krommenacker en Jos Raak zijn de komende week te gast in 'Koffietijd'. Het ochtendprogramma staat deze week geheel in het teken van Nederlands bekendste topontwerpers.

De kijkers van ‘Koffietijd’ krijgen elke dag een sneak preview van de nieuwe collecties van de ontwerpers. Mart Visser kwam maandag 12 maart als eerste langs. Naast kleding ontwerpt Mart ook schoenen, tassen en brillen. Hij vertelt in ‘Koffietijd’ uitgebreid over zijn nieuwe collectie en laat vervolgens een impressie zien van zijn show van de avond daarvoor.

Nieuwe lijn 

Dinsdag is Frans Molenaar te gast om een indruk te geven van zijn nieuwe lijn. Frans ontwerpt naast kleding ook glaswerk en hij heeft in het verleden ook brilmonturen ontworpen. Momenteel voert hij een exclusieve dames- en herencollectie voor een grote Nederlandse modeketen.

World Fashion Week 

Woensdag is Addy van den Krommenacker in de studio met een reportage van zijn show. Addy is tevens uitgekozen om dit najaar Nederland te vertegenwoordigen in New York op de eerste World Fashion Week. Donderdag is er geen ontwerper te gast, maar schuift haarstyliste Mariëlle Bastiaansen aan die een aantal kijkers een haarmetamorfose geeft.

Afsluiting modeweek 

Vrijdag wordt de modeweek afgesloten met Jos Raak. Zijn show is op dat moment nog niet te zien, maar hij neemt twee modellen mee naar de studio om zo toch alvast een voorproefje te laten zien. ‘Koffietijd’ is iedere werkdag en zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur te zien bij RTL 4.