TOP

Mr./Ms. Boogie Shoes: sok, slof en schoen ineen

Het Nederlandse bedrijf Slipper Shoes, onderdeel van Charmin's Trading Company, heeft sinds deze zomer iets nieuws in het assortiment: Mr./ Ms. Boogie Shoes zijn sokken, sloffen en schoenen ineen.

Bart van Olffen, eigenaar van Charmin’s Trading Company had een dilemma. Zijn jonge kinderen hadden elk merk slofjes en speciale anti-slip sokjes uit geprobeerd en nog steeds konden ze niet lopen, rennen, dansen en springen zonder val- en glijpartijen. Bart van Olffen zegt: “Ik kon niets vinden wat draagt als een sok, warm houdt als een slof en grip geeft als een schoen. Zo is Mr./ Ms. Boogie Shoes ontstaan. Mijn kinderen moesten er de boogie op kunnen dansen zonder ongelukken!”

De slofschoen bestaat uit een zool met opstaande randen bij de tenen en bij de hiel gemaakt van een hoogwaardig anti slip materiaal. Hierdoor blijft de slofschoen goed om de voet zitten en heeft hij een stevige grip op elk oppervlak. De rest van de slofschoen bestaat uit een warme en ventilerende sok verkrijgbaar in verschillende dessins.

De collectie bestaat uit vijf modellen in de maten 19/20, 21/22, 23/24, 25/26, 27/28 en 29/30. De slofschoen is geschikt voor zomer, winter, binnen en buiten. Ze zijn licht van gewicht, veilig, makkelijk aan te trekken en wasbaar op 30 graden. De sok bestaat uit 80% katoen, 17% polyester en 3% spandex. De slofschoenen van Mr./ Ms. Boogie Shoes zijn verkrijgbaar voor kinderen van 0 tot 8 jaar. De winkelverkoopprijzen bedragen vanaf € 14,95.

Informatie: Charmin’s Trading Company, www.mrmsboogieshoes.nlinfo@charmins.nl, 06 – 1467 0843