TOP

Modellen Victoria Secret Show bekend

Met nog één dag te gaan tot het grootste lingerie-event van het jaar, maakt Victoria Secret bekend wie er allemaal meelopen in de show.

Dit jaar lopen er vijf Nederlandse modellen mee, met als grote nieuwkomers Romee Strijd en Imaan Hammam. Als Angels zijn dit jaar Adriana Lima, Allesandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Karlie Kloss, Lily Aldridge en Lindsay Ellingson te bewonderen.

Fantasy Bra

Dit jaar gebeurt het voor het eerst dat er twee Fantasy Bras worden gecreëerd. Deze beha’s worden geshowd door Allessandra Ambrosio en Adriana Lima. De zogeheten Fantasy Bra viert inmiddels bijna haar twintigste verjaardag. Elk jaar wordt er een sieradendesigner uitgekozen die een beha mag voorzien van diamanten. Deze beha wordt tijdens de modeshow aangeprezen als het ultieme kerstcadeau.

Dit kerstcadeau kost je echter een rib uit je lijf. De kosten kunnen oplopen tot vijftien miljoen dollar. Dit jaar kosten de beha’s twee miljoen dollar per stuk. De meeste jaren is er echter een noodlottig einde voor de beha. In de bijna twintigjarige geschiedenis is er twee keer een koper gevonden voor de beha. Als de beha niet wordt verkocht, wordt die over een jaar weer uit elkaar gehaald.