TOP

Modellen Agyness Deyn en Mathilde Frachon vallen tijdens shows

Topmodel Agyness Deyn viel maar liefst twee keer tijdens de Fashion for Relief Haïti show. Ook model Mathilde Frachon wist niet overeind te blijven tijdens een show van Marc by Marc Jacobs.

Om geld in te zamelen voor de slachtoffers van Haïti, had topmodel Noami Campbell de Fashion for Relief Haiti show georganiseerd. Naast bekende modellen liepen ook ontwerpster Donna Karan en fotograaf David LaChapelle mee. Agyness Deyn ging tijdens de show onderuit op torenhoge hakken van Burberry. Na de val ging ze professioneel verder. Toch verloor ze weer haar evenwicht en viel voor de tweede keer op de catwalk. Zelf kon ze er wel om lachen en ook het publiek leek het haar niet kwalijk te nemen dat ze besloot op blote voeten verder te gaan.

Maar Agyness is niet het enige model dat de laatste tijd op de catwalk is gestruikeld. Bij Marc by Marc Jacobs zorgde model Mathilde Frachon voor een heuse catwalkblunder. De hoogte van haar schoenen waren waarschijnlijk niet de oorzaak, want dat viel voor modellenbegrippen best mee. Toch wist ze niet te blijven staan en maakte een goede smak tijdens de modeshow. Een beetje sneu, want ze was die dag ook nog eens jarig…    

Hieronder de val van Agyness: