TOP

Bestseller opent megastore in Arnhem

Dit voorjaar opent Bestseller de grootste megastore in Nederland aan de Arnhemse Vijzelstraat 19. Alle merken zijn er vertegenwoordigd, waaronder Vero Moda, Only en Pieces, Jack & Jones, Outfitters Nation, Name It en Mama·licious.

Uniek aan deze ruim 2000m2 tellende megastore is dat alle merken van Bestseller aanwezig zijn (zie hierboven). Na een grondige verbouwing wordt het pand hersteld in historische stijl.Voor mama·licious en Outfitters Nation is het een debuut in retail. De Name It shop zal naast de collectie ook voorzien worden van een playground, dat kinderen vermaak biedt tijdens het shoppen. Bij Outfitters Nation kan de klant gebruik maken van een zogenaamde ‘ass – cam’ waardoor je tegelijk de voor- en achterkant van je jeans tijdens het passen kunt zien.

Om Arnhem kennis te laten maken met de nieuwe Bestseller Megastore en de collecties van de labels, gaat de opening feestelijk van start met diverse openingsaanbiedingen. Op dit moment exploiteert Bestseller wereldwijd ongeveer 5000 winkels in 43 landen. In Nederland zijn dit ruim 330 winkels.