TOP

Modefabriek: trends vrouwenmode winter 2013-2014

Sneeuw en enorme parkeerdrukte weerhielden de bezoekers er niet van om Modefabriek te bezoeken. In een goede sfeer lieten de exposanten vrijwel hetzelfde beeld zien als de merken in Berlijn.

Bordeaux
Wijnrood is geen makkelijke kleur en niet commercieel. Het staat niet iedereen en het maakt het beeld in de winkel snel erg klassiek of zwaar. Toch geloven de merken op Modefabriek voor volgend jaar winter massaal in de donkerrrood tinten. Twijfel je of jouw klanten zitten te wachten op aubergine, overweeg de kleur als accentkleur in te kopen en niet als belangrijkste basis.

Let ook op je combinaties. Gemixt met rosetinten of chique jadegroen, donkerblauw, donker denim of natuurlijk zwart is wijnrood ontzettend mooi en spannend bij bijna iedereen. Je kunt er ook voor kiezen om de kleur terug te laten komen in accessoires of schoenen en niet in de kledingcollecties.

Dieren
De grote gekte met dierenprints is voorbij, maar nog steeds blijven natuurinvloeden populair. Kleurrijke vogeltjes als geplaatste print op blouses, maar ook opvallend luipaardvlekken en een verdwaalde zebrastreep op grof gebreide vesten, wollen broeken of geprinte jeans.

Wil je weten wat het komende seizoen de trends zijn? Check dan de trends voor zomer 2013.